Spa i Hedemora, Dalarna

Spa & wellnes i Hedemora i vackra Dalarna med aromabad i vedeldad tunna, healing, massage och många fler härliga behandlingar

Privata grupper kan boka in en stunds avkoppling i mysig och naturnära miljö här hos Hedemora Kraftsjälar. Vad sägs om aromabad i vedeldad tunna under bar himmel, med vägledd meditation tillsammans inne i stugan, varsin privat behandling under kvällen så som healing eller massage, ekologiska hudvårdsprodukter, ekologiskt snacks, smörgåsar, frukt och dryck, och lån av badrock, badlakan och tofflor? Superhärligt känner vi. 

Erbjudande för max 7 pers, 3 tim vistelse:
Vi inleder denna härliga stund med en vägledd meditation tillsammans inne i stugan, för att ni ska få möjlighet att landa i stunden och komma ned i varv. Ni bjuds därefter på en guldglittrande alkoholfri drink, och det är fritt fram för den som vill att byta om och njuta av härligt 36-38 gradigt aromabad i den vedeldade tunnan under bar himmel. Njut av utsikten över dalgången med den genomslingrande Lustån som förhoppningsvis bjuder på en vacker solnedgång. Känn lugnet och den mysiga atmosfären, och de omgivande björkarnas omhuldande energi. Tillåt dig själv att släppa alla krav och måsten, och bara låt kroppen och alla muskler vila. Under stunden ni är här får ni även en 15 min behandling av mig. Ni har under hela vistelsen tillgång till stugan där det råder mysig och avkopplande stämning med lugn meditativ musik i skenet av tända ljus, och här finner ni olika sorters ekologiska snacks, smörgåsar, frukt och dryck. Här finns även badrum med dusch och toalett, och olika ekologiska hudvårdsprodukter att använda för den som vill. Jag finns på plats i ett avskiljt rum och ger behandlingar, men förutom detta har ni stugan och badtunnan helt för er själva, så passa på att umgås och njut av varandras sällskap. Här runtomkring finns även vacker miljö att promenera runt i, bland annat Lustån som rinner genom dalen, och den gamla kvarnen längre ner i byn, så kom gärna en stund i förväg och se dig omkring i omgivningen. 

Priset inkluderar 3 tim vistelse för max 7 personer med:
* Aromabad i badtunna, med mild ekologisk eterisk olja (oljan kan uteslutas om så önskas)
* Varsin 15 min behandling, alternativ just nu: Andlig helhetshealing, Änglahealing eller Chakrabalansering.
* Vägledd meditation av valfri sort.
* Ekologiska snacks, smörgåsar, frukt och dryck.
* Nyttjande av ekologiska hudvårdsprodukter, tex schampo, balsam, duschkräm, kroppsskrubb, rengöringskräm för ansiktet, ansiktskräm, hudkräm, deospray, aromaspray, och lite annat.
* Lån av badrock, badlakan och tofflor.


2500 kr vardag dagtid mellan kl. 11.30-16.00
3200 kr vardag kväll mellan kl. 16.00-22.00
4200 kr helg från fredag kl.16.00-söndag 22.00, inkl alla helgdagar. Boka 


Erbjudande för 1-3 pers, 3 tim vistelse:
För den lilla gruppen är det förmånligt att vardagar boka in sig mellan kl 11.30-16.00 för 3 tim vistelse. Detta kostar 1600 kr, och här ingår aromabad i vedeldad badtunna, en lättare plocklunch, ekologiska hudvårdsprodukter, ekologiskt snacks, dryck, och lån av badrock, badlakan och tofflor. Alla i gruppen har även möjlighet att boka 25 minuters extra behandling för endast 250 kr. 

När den lilla gruppen kommer hit blir ni välkomnade med en guldglittrande alkoholfridrink, och det är fritt fram för den som vill att byta om och njuta av härligt varmt aromabad under bar himmel i den vedeldade badtunnan bakom stugan. Jag ställer fram plockmat och snacks, och ni äter när ni själva känner för det. Umgås och njut en stund tillsammans, släpp alla måsten och bara slappna av. Njut av utsikten över dalgången med den genomslingrande Lustån. Känn lugnet och den mysiga atmosfären, och de omgivande björkarnas omhuldande energi. I stugan råder mysig och avkopplande stämning med lugn meditativ musik i skenet av tända ljus. Här finns även badrum med dusch och toalett, och olika ekologiska hudvårdsprodukter att använda för den som vill. Jag finns på plats i ett avskiljt rum och ger era önskade behandlingar, men förutom detta har ni stugan och badtunnan helt för er själva. Här runtomkring finns även vacker miljö att promenera i, bland annat Lustån som rinner genom dalen, och den gamla kvarnen längre ner i byn, så kom gärna en stund i förväg och se dig omkring i omgivningen. 


Priset 1600 kr inkluderar 3 tim vistelse för max 3 personer med:
* Aromabad i badtunna, med mild ekologisk eterisk olja (oljan kan uteslutas om så önskas)
* Lättare plocklunch, ekologiska snacks och dryck.
* Nyttjande av ekologiska hudvårdsprodukter, tex schampo, balsam, duschkräm, kroppsskrubb, rengöringskräm för ansiktet, ansiktskräm, hudkräm, deospray, aromaspray, och lite annat.
* Lån av badrock, badlakan och tofflor.
* Möjlighet att boka varsin 25 min behandling för endast 250 kr, alternativ: Andlig helhetshealing, Änglahealing eller Chakrabalansering. Boka


Heldagserbjudande för max 7 pers, 8 tim. 870 kr/pers, minst 5 pers:
*Vägledda aromameditationer.
*Ekoverkstad: hudvårds/hushållsprodukt du själv har gjort, inkl ingredienser och recept. Möjlighet att göra flera till självkostnadspris.
*Lättare lunch och dryck, kaffe/the, fika, snacks.
*Inspirerad Målning, inkl allt material, alternativt träna intuitionen, öva på tarot, arbete med andevärlden, andlig healing, mindfulness, eller egna förslag. 
*Bad i vedeldad badtunna.
*Nyttjande av ekologiska hudvårdsprodukter, tex schampo, balsam, duschkräm, kroppsskrubb, rengöringskräm för ansiktet, ansiktskräm, hudkräm, deospray, aromaspray, och lite annat.
*Lån av badrock, badlakan och tofflor.
*Utöver detta kan du boka extra 25 min behandling för endast 250 kr. Alternativ: Andlig helhetshealing, Änglahealing, Chakrabalansering. Obs, endast 5 behandlingstider tillgängliga. Boka

Obs! Ta med badkläder.

Låter något av dessa alternativ intressant och härligt? Ni är varmt välkommna med förfrågningar och bokningar till mig Camilla Matsson på tel
076-8058800

loading...

Bokning och information

Om du vill göra en bokning tar du kontakt via tel: 076-805 88 00. Ring eller skicka ett sms.
Eller skicka ett mejl: camillamattsson85@gmail.com

Hedemora Kraftsjälar erbjuder även presentkort på valfritt belopp att ge bort. Tag kontakt på något av ovanstående sätt.

Betalning:
Swish: 123 338 13 57
Bankgiro: 5139-8675
eller kontant.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel. Alla priser är inklusive moms.

Besök gärna Hedemora Kraftsjälar på Facebook