Samtalsterapi & Intuitiva samtal i Hedemora, Dalarna

Hedemora Kraftsjälar erbjuder Dig Samtalsterapi & Intuitiva samtal när Du vill må bra och längtar efter förändring

Samtalsterapi
Det kan finnas många olika orsaker till varför vi söker oss till samtalsterapi. En av orsakerna som brukar vara gemensam är en längtan efter att må bra och en längtan efter förändring. Då kan samtalsterapi hjälpa dig med verktygen till ökad förståelse. Att bena ut och sätta ord på vad du vill och möjliga sätt för dig att ta dig mot ditt mål.

Kanske känns det som att du sitter fast och inte kommer framåt. Du vill ha in nytt i ditt liv men vet kanske inte hur eller vad du vill. Kanske behöver du göra avslut med det gamla men vet inte hur. Du känner dig kanske deprimerad, trött och inspirationslös. Det kan handla om livsförändringar; att vi har blivit av med jobbet, blivit sjuka, vår partner vill lämna oss, en nära anhörig har det jobbigt eller har blivit svårt sjuk. Det kan kännas som att marken försvinner under våra fötter, att den plattform vi en gång hade saknas. Alla förändringar leder till något nytt och det kan kännas skrämmande.

Att gå i samtalsterapi kan hjälpa oss att skapa en inre trygghet och frihet, och möjligheter att välja det liv vi vill leva. Tillsammans pratar vi om det som känns svårt när du är redo för det. Tillsammans jobbar vi för att du ska våga ta stegen framåt mot förändring när du är redo för det. Mod att sätta gränser för dig själv och andra. Vara tydlig med dina behov mot dig själv och andra.  Syftet med samtalsterapin är att du med tiden ska kunna bli din egen terapeut.

Vi bokar tillsammans in ett första inledande samtal, där syftet är att lära känna varandra. Det är ett förutsättningslöst samtal där du kan delge det som du upplever är ett problem, och vad du vill uppnå med samtalsterapin. Det är viktigt att du känner dig trygg, har tillit och känner förtroende att prata om det som du vill, och att du känner dig förstådd av mig som terapeut. Det är grunden för en framgångsrik terapi.

Du är varmt välkommen att boka in ett första inledande samtal.
60 min 600 kr 
Ges även över facetime, messenger och skype.

Camilla Matsson
Diplomerad Samtalsterapeut

Intuitiva samtal
Hedemora Kraftsjälar erbjuder även Intuitiva Samtal, vilket är en process i gränslandet mellan samtalsterapi, intuitiv coaching och personlig utveckling. Intuitiva vägledande samtal är en process i gränslandet mellan samtalsterapi, intuitiv coaching och personlig utveckling. Här används mina mediala förmågor främst i ett terapeutiskt syfte, genom att se bortanför mer eller mindre logiska och spontana förklaringar till varför ”det är som det är” och öppnar därmed upp för olika typer av förklaringar och möjligheter. På detta sätt används en kombination av att se energier och livshändelser, tillsammans med helande, coachande samtal. En god ide kan också vara att kombinera healing och intuitiva samtal för att underlätta för kropp och själ att finna balans. Jag använder mig av kombinationen samtal, visualiseringar och olika frågetekniker för att underlätta din identifikation, att komma till nya insikter, att hitta styrka att vara precis där du är just nu, och kraft att möta dig själv i din utveckling.

Du är hjärtligt välkommen att boka in ett samtal. 
60 min 600 kr.
Ges även över facetime, messenger och skype.

Samtalsrummet hos Hedemora Kraftsjälar i Nås, Hedemora. Foto: Camilla Matsson, 2016.