Meditation i Hedemora

Meditationer för välbefinnande & personlig utveckling hos Hedemora Kraftsjälar i Dalarna.

Healingmeditationer
Healingmeditationer handlar om guidade meditationer där du gör visualiserade resor av olika slag med dig själv som framförallt syftar till självhjälp fysiskt såväl som psykiskt, liksom möjlighet att komma framåt i den personliga utvecklingen. Vi arbetar med energicentran, så kallade chakran, färger och känsla. Dessa tillfällen innefattar även att ni får healing i grupp av mig.

Meditationer tillsammans med andevärlden
Under dessa meditationstillfällen möter vi andevärlden. Under guidade meditationer gör du visualiserade resor av olika slag med dig själv som innefattar möten och eventuella budskap av guider, vägledare och änglar, vad du än väljer att kalla dem, eller möten med nära och kära. Vi kommer också ha tidigare liv meditationer där vi förflyttar oss bakåt i tiden och utforskar vem vi har varit och vad vi har varit med om som kan påverka oss idag. Dessa meditationer ger möjlighet för personlig/andlig utveckling, liksom läkning psykiskt och fysiskt.

Meditationer tillsammans med naturen och dess väsen
Under guidade visualiserade meditationer möter vi naturen och dess kraftfulla och helande energier. Detta under resor som även innefattar möten och eventuella budskap av naturandar, naturväsen och djur. Dessa meditationer ger dig möjlighet till personlig/andlig utveckling, liksom läkning psykiskt och fysiskt.

Meditationerna passar både den som inte är van att meditera och den som är van sedan tidigare. Meditationstillfällena leds av mig och är uppdelade och ser därför lite olika ut.

Vilka tillfällen man går på och i vilken omfattning väljer man själv.
Varje meditationstillfälle varar i 1,5 timme och kostar 150 kr inkl. kaffe/te & fika.Bokning och information

Betalning:
Swish: 123 338 13 57
Bankgiro: 5139-8675
eller kontant.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel. Alla priser är inklusive moms.

Besök gärna Hedemora Kraftsjälar på Facebook där alla meditationstillfällen läggs upp som evenemang.