Kurser & cirklar hos Hedemora Kraftsjälar

Kurser i Medial & Andlig utveckling, Andlig Healing, Medial & Multidimensionell utveckling, Personlig utveckling, cirklar i Andlig Healing Yoga, Naturenergier & Naturväsen. Alla kurser hålles i Hedemora, Dalarna.

Andlig Healing Yoga, cirkelstart 8/1 2019
Här sammanflätar vi lugna och mjuka yogaövningar och qigongrörelser med guidade meditativa resor och mindfulness. Samtidigt öppnar vi våra energikanaler inför universum och naturen för att ta emot andlig healing. Vi fokuserar även på andningen, auran och våra chakran och arbetar för att uppnå balans och ökad energi i dessa. Vi förenar kropp, sinnen, samt de fysiska och spirituella världarna för att koppla samman de kosmiska energierna i universum. Andlig healing yoga handlar om att komma nära sig själv och andra, att uppnå ett lugn i kropp och själ, att stärka det fysiska och psykiska välbefinnandet, att få balans i fysik och spiritualitet, att balansera energier och chakran, att komma till insikter och släppa sådant som inte längre gagnar oss, och att komma framåt i den andliga och personliga utvecklingen.  

Obs: Kom i bekväma kläder som du med lätthet kan röra dig i, kanske även en varm tröja, samt tag gärna med vattenflaska. Om du har egen Yogamatta, kudde och filt så tag gärna med dig, och meddela mig det vid anmälan. Annars tar jag med det som behövs till dig. Har man svårt för att sitta eller ligga på golvet finns alltid möjligheten att sitta på en stol eller att stå upp, det som känns skönast för stunden.

Vi träffas: 17.45-19.00 tisdagar jämna veckor, start 8/1. Plats: Nås 410 (Kullens bygdegård, nära Hedemora Kraftsjälar)
Pris: 12 ggr 1680 kr. Även möjligt att hoppa in enstaka gånger vid mån av plats för 150 kr/gång
Anmälan och frågor om kursen och betalning: Via samtal eller sms till mig Camilla på tel: 076-805 88 00.
Åldersgräns: från 13 år i vuxens sällskap
Se även som Hedemora Kraftsjälars Facebookevenemang


Medial & Multidimensionell utveckling, kurstart 23/1 2019
Kursen i Medial och Multidimensionell utveckling passar för alla, och här har du möjlighet att utveckla din mediala förmåga och din multidimensionella medvetenhet. Du övar på att skilja mellan fantasi och intuition. Genom olika typer av intuitionsövningar har du möjlighet att hitta det som är din starkaste sida, om det är att se i bilder, känna i känslor, fånga in budskap i ord eller något annat sätt. Du övar dig i att lita till det du får till dig, att sätta ord på och uttrycka det du känner och får till dig. Under kursen kommer vi bland annat arbeta med:
Olika andliga dimensioner, så som änglar, vägledare, guider, naturväsen och naturandar. Du kommer att få öva dig i att kommunicera, kanalisera och utöva inspirerad skrift. Själsarbete och själsmålning. Vi berör själens resa, livsuppgifter, reinkarnation och meningen med livet. Du övar dig i att se och känna över tid och avstånd. Telepati och Djurkommunikation. Andlig Healing. Att ge till dig själv och till andra människor, och att öppna upp dina chakran och därefter stabilisera chakran för att komma tillbaka till de egna energierna. Det ingår andliga meditationer och meditationer med andevärlden och Vägledare. Vi kommer också att arbeta med attraktionslagen och tacksamhet, personlig utveckling, och att inte låta egot styra.

Vi träffas kl 17.30-21.39. Plats: Nås 251, Hedemora.
Datum: 23/1, 20/2, 20/3, 17/4, 15/5, 12/6.
Pris: 3300 kr inkl. moms för 6 träffar, fika , kurskompendium. Övernattningsmöjligheter finns.
18 års åldersgräns för deltagande, 8 platser finns.
Anmälan och frågor om kursen och betalning:
Kontakta mig Camilla Matsson på nr. 076-8058800
Se även som Hedemora Kraftsjälars Facebookevenemang


Medial och Andlig utveckling, kursstart 16/1 2019
Denna kurs passar för alla som vill och är nyfikna, och här har vi fokus på utveckling i mediumskap, andlig utveckling och personlig utveckling. 
Detta innebär arbete med olika intuitionsövningar och att lita till det man får till sig, att sätta ord på och uttrycka det man känner och får till sig, och klientbemötande. Övningar med tarot, färgkort och bildkort. Andliga meditationer och meditationer med andevärlden och vägledare. Kommunikation med andevärlden, att kanalisera och ha sittningar. Lära sig att känna in och särskilja olika typer av energier. Inspirerad skrift, inspirerat tal. Psykometriövningar. Hur man hanterar påträngande energier. Övningar med inriktat fokus på personlig utveckling, och att inte låta egot styra. Attraktionslagen och tacksamhetsövningar. Och mycket annat! Kom ihåg: Vad just du kommer att göra under kursen beror lite på hur långt du har kommit i din mediala, andliga och personliga utveckling. 

Diplomeringsmöjligheter finns i tarot, mediumskap och andlig utveckling. Detta tar den tid det tar, och jag som kursledare säger till när jag anser att deltagaren är redo. Hör av er för frågor kring detta. 

Vi träffas vid 6 tillfällen: 16/1, 13/2, 13/3, 10/4, 8/5, 5/6. 
Tid: 17.30-ca 21.30
Plats: Nås 251, Hedemora
Pris för kursen: 3300 kr inkl. moms. Priset inkluderar 6 träffar, kaffe/te & fika, kurskompendium. Avbetalningsmöjlighet finns.
18 års åldersgräns, 8 platser finns.
Anmälan och frågor om kursen och betalning: Kontakta mig Camilla Matsson på nr. 076-8058800

Andlig Healing utvecklingskurs, kurstart 9/1 2019
Andlig Healing utvecklingskurs passar alla, och här arbetar vi efter känslan utan symboler och ritualer i samklang med healingvägledare och ett så kallat andligt healingteam. Healingteamet kan bestå av många olika personer ur andevärlden med olika förmågor: sjuksköterskor, healers, schamaner, häxor, läkare, personer med kunskap om medicinalväxter, kristaller och så vidare. Healern fungerar på så vis som en kanal för universums energi, och som ett instrument för andevärlden, där healern aldrig ger av sin egen energi, vilket annars kan bli utmattande för denne.

Denna kurs innehåller olika intuitionsövningar, skillnaden mellan att ge av din egen energi och att verka som en kanal. Vi kommer arbeta med chakran och chakrabalansering. Att lära sig att känna in och särskilja olika typer av energier. Känna in personers energier och auror. Auraseende och färgseende. Healingmeditationer och meditationer tillsammans med vägledare och healingteam. Klientbemötande, personlig utveckling och att inte låta egot styra. Att lita till det vi får till oss och sätta ord på det vi ser och känner. Arbete med distanshealing, och mycket däremellan. Beroende på var man befinner sig i sin utveckling kan man få öva på tidigare livhealing och senare eventuellt transhealing.

Diplomeringsmöjligheter finns i Andlig Healing. Detta tar den tid det tar, och jag som kursledare säger till när jag anser att deltagaren är redo. Hör av er för frågor kring detta. 

Vi träffas kl 17.30-21.30. Plats: Nås 251, Hedemora.
Datum: 9/1, 6/2, 6/3, 3/4, 1/5, 29/5. 
Pris för kursen: 3300 kr inkl. moms för 6 träffar, inkl. kaffe/te & fika, kurskompendium. Övernattningsmöjligheter finns.
18 års åldersgräns för deltagande, 8 platser finns.
Anmälan och frågor om kursen och betalning:
Kontakta mig Camilla Matsson på nr. 076-8058800
Se även som Hedemora Kraftsjälars Facebookevenemang


Personlig utveckling – distanskurs, start närsomhelst
Det här är distanskursen för dig som vill utvecklas och komma framåt i din personliga utveckling. Du behöver vara beredd på att vara ärlig inför dig själv, att våga ställa dig själv mot väggen och ibland ifrågasätta dina väl invanda synsätt och argument. Kursbreven och samtalen ger förhoppningsvis nya tankebanor och synsätt vilka kan leda dig framåt i din personliga utveckling. Övningarna i kursbreven kan handla om självkänsla och självförtroende, problemlösning, känslor kontra tankar, ansvar, att våga göra förändringar och mycket annat. Detta arbete få dig förhoppningsvis att göra mer aktiva och medvetna val framöver som för dig framåt mot det du vill.

Kursens upplägg är 8 kursbrev som mejlas till dig, ett i taget. Kursbreven kommer innehålla beskrivningar, exempel, övningar och frågor för dig att svara på och ta ställning till, och ibland uppmaningar om att göra saker – vilket naturligtvis är helt upp till dig om du väljer att göra. Samtidigt som ett kursbrev skickas ut så bokar vi in en tid för 15 min samtal över telefon, facetime eller messenger. Två - fyra veckor fram i tiden kan vara lagom att boka, men det ska vara tillräckligt långt fram för att du ska hinna göra övningarna och reflektera, och jag ska ha hunnit få detta till min mejl ett par dagar innan samtalet. Däremellan gör du övningarna i det aktuella kursbrevet, och vi går tillsammans igenom det du har gjort vid det inbokade samtalet. Kursbreven är lika för alla, men du kan själv välja att lägga till egna uppgifter om du vill det, och ibland kommer jag uppmana dig till ytterligare reflektioner beroende på hur det går för dig. Jag kommer uppmana dig att delge av ditt arbete med dig själv, men du är aldrig tvingad, det vill jag vara tydlig med. Samtalen oss emellan är inte menat som terapi, även om det kan ge otroligt mycket att få ventilera sig och få feedback. Den största delen av tiden och jobbet gör du själv hemma med dina övningar. Jag uppmanar dig även att skriva ner tankar, funderingar och känslor, stort som smått, under kursens gång. Här kan du nämligen finna viktiga nycklar, både just då men även längre fram. Det du lyfter under samtalen är det du tycker har varit viktigt för dig, aha upplevelser exempelvis, eller frågor. Det handlar aldrig om redogörelse eller prestation inför mig. Du bestämmer vad kursen ska innebära för dig, liksom hur mycket tid och energi du vill lägga på arbetet. Under kursens gång kanske du själv upptäcker saker och frågor du vill jobba vidare med hemma, och det är jättebra. Kom ihåg att du aldrig är tvingad till något, bara uppmuntrad. Naturligtvis är du välkommen att höra av dig under kursens gång om det uppstår frågor kring övningarna eller andra funderingar.

Datum: Går att starta i princip när som helst.
Plats: Distans. Alternativ kommunikation över mejl, telefon, facetime, messenger.
Pris: 1800 kr. I priset ingår 8 kursbrev med beskrivningar, exempel, frågor och övningar, och sammanlagt 2 timmar samtalstid tillsammans med mig där du får konkret feedback och coachning.
Anmälan och frågor:
Kontakta mig Camilla Matsson på nr: 076-805 88 00 


28/2  Säg till om du/ni är intresserade av att gå en kurs. Blir ni ett litet gäng så kan vi komma på en bra lösning. Boka

Betalning av kurs:
När din anmälan har kommit in skickas en bokningsbekräftelse till dig med alla uppgifter som behövs. Du kan betala kontant på plats, med swish eller bankgiro. Kursavgiften ska vara betald senast 4 veckor före kursstart. 


Hedemora Kraftsjälar tillämpar ånger av beställd och betald kurs, enligt distansavtalslagen.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel. Alla priser är inklusive moms.

Besök gärna Hedemora Kraftsjälar på facebook där alla kurser lägg upp som evenemang.
Nås, Hedemora 2016. Foto: Camilla Matsson