Behandlingar & Samtal i Hedemora

Jag erbjuder Intuitiv Tarot, Djurkommunikation, Andlig Healing i olika former, Budskap från Andra sidan, Kanaliserade budskap, Själsmålning, Intuitiv Drömtydning, Chakrabalansering, Intuitiva Vägledande Samtal, Samtalsterapi.

* Intuitiv Tarot/färgkortsläggning (även på distans) – ger dig vägledning i livet. Med hjälp av min intuition känner jag in vad som är centralt för dig just nu, vad som kommer i din väg längre fram och visar dina valmöjligheter nu och framåt. Den stora läggningen ljudinspelas till dig och skickas till din mejl som ljudfil. Ges även på distans över videosamtal.

Stor läggning ca 35 min 550 kr
Ett ämne/fråga: 15 min 250 kr

Boka 

*Djurkommunikation (distans) Djuren kommunicerar med mig med hjälp av telepati. De sänder bilder, tankar och känslor, som jag återberättar till dig. Det kan t.ex. handla om hur de mår och trivs, saker de är rädda för eller tycker om, något de saknar eller önskar, eller andra saker de vill berätta om. Kanske har du frågor, t.ex varför de beter sig på ett visst sätt, eller funderar över rädslor och ovanor. Det går även att få kontakt med ett avlidet djur, men jag kan tyvärr inte garantera att just det djuret du vill ha kontakt med kommer. Sessionen ljudinspelas till dig och skickas till din mejl som ljudfil.
600 kr per djur Boka


* Andlig healing, Änglahealing, Tidigare Liv healing och healing till djur (även på distans.)Andlig healing är en helhetshealing i samverkan med andevärlden där healingen går till de ställen där den behövs just nu hos dig. Behandlingen innefattar även chakrabalansering. Healingen ökar energiflödet i kroppen och hjälper kroppen till självhjälp, både fysiskt och psykiskt. Healing är en naturlig process som är avkopplande och välgörande för kropp och själ. Jag erbjuder även Änglahealing där jag kanaliserar den starka kärleksenergin från änglaväsen. Jag ger också healing till alla sorters djur på distans, om jag känner att djuret vill ta emot healingen. Jag erbjuder även Tidigare Liv Healing om du önskar, där jag går in i dina energier och söker finna om det finns sådant som ännu är obearbetat från tidigare liv. Jag berättar vad jag får till mig och arbetar med det jag finner. 
Andlig healing, Änglahealing, Tidigare Liv healing Ca 45 min 600 kr
Healing till ett djur 400 kr

Boka

* Själshealing med regression - där jag arbetar med själshealing genom regression i nuvarande och tidigare liv, och chakrarening med chakrabalansering. Jag kanaliserar därefter andlig själshealing med hjälp av mina närmaste änglaväsen och hjälpare. Det läggs extra mycket fokus på att lösa eventuella blockeringar i hjärtchakrat.
Detta är även en god möjlighet för dig som misstänker att du bär med dig gammalt bagage sedan tidigare, då vi arbetar med regression både i nuvarande liv och i tidigare liv för att lyfta annars dolda jobbiga händelser, kontrakt, energikopplingar, ord, känslor och annat som eventuellt har etsat sig fast i ditt inre. Men kom ihåg att det är du som bestämmer vad du vill släppa fram, du leder dig själv.

80 min 1000 kr Boka

* Chakrabalansering (även på distans) – hjälper till att balansera och harmonisera kropp och själ. Under en chakrabalansering känner jag in dina chakran och sänder dem energi. Om det finns obalanser hjälper healingen till att balansera för ett rent flöde av energi emellan dessa chakran.
20 min 400 kr Boka


* Budskap från Andra Sidan – där du ges möjlighet till kontakt med nära och kära från andra sidan. Jag öppnar upp mig för andevärlden och välkomnar den eller de som vill få kontakt med dig. Om du kan känna igen dessa så återberättar jag vad de vill säga till dig. Jag kan tyvärr inte bestämma vem som ska komma till dig. Sittningen ljudinspelas till dig och skickas till din mejl som ljudfil .
Ca 45 min 600 kr Boka 


* Kanaliserade Budskap från Vägledare, Änglar eller Själsfränder (även på distans) -  där jag som medium öppnar upp mig för dina guider, vägledare, änglar, eller själsfränder, för att kanalisera vägledning och budskap som ges till just dig. Sittningen ljudinspelas till dig och skickas till din mejl som ljudfil. Ges även på distans över videosamtal.
Ca 45 min 600 kr Boka


* Själsmålning med kanaliserat själsbudskap (distans) Jag målar intuitivt din unika själstavla full med helande energier. Jag tonar in på din själ och förflyttar mig i tid och rum och skapar det jag ser i färger, energier, budskap. Du får även ett skrivet kanaliserat själsbudskap från olika andliga dimensioner.
1300 kr + ev. frakt och emballage


* Intuitiv Drömtydning (distans) - där jag ger en intuitiv tydning av din dröm. Du skriver ned drömmen med så många detaljer du kan komma ihåg, små som stora. Enligt överenskommelse oss emellan skickar du den till mig, varpå jag skriver ner det jag intuitivt får till mig och skickar därefter drömtydningen till dig.
400 kr Boka


* Intuitiva Vägledande Samtal (även på distans) - är en process i gränslandet mellan samtalsterapi, intuitiv coaching och personlig utveckling. Här används medialiteten av mig främst i ett terapeutiskt syfte, genom att se förbi logiska förklaringar till varför ”det är som det är” och öppna upp för olika typer av sanningar. På detta sätt används en kombination av att se energier och livshändelser, tillsammans med helande, coachande samtal. En god ide kan vara att kombinera healing och intuitiva samtal för att underlätta för kropp och själ att finna balans. Jag använder mig av kombinationen samtal, visualiseringar och olika frågetekniker för att underlätta din identifikation, att komma till nya insikter, att hitta styrka att vara precis där du är just nu, och kraft att möta dig själv i din utveckling. Ibland kan det räcka att du kommer en gång och får den vägledning du behöver för att ta dig vidare där du är just nu. Men det kan också vara så att du känner behov av stöd mer regelbundet. Ges även på distans över videosamtal.
60 min 600 kr Boka


* Samtalsterapi (även på distans) Det kan finnas många olika orsaker till varför vi söker oss till samtalsterapi. En av orsakerna som brukar vara gemensam är en längtan efter att må bra och en längtan efter förändring. Då kan samtalsterapi hjälpa dig med verktygen till ökad förståelse. Att bena ut och sätta ord på vad du vill och möjliga sätt för dig att ta dig mot ditt mål.

Kanske känns det som att du sitter fast och inte kommer framåt. Du vill ha in nytt i ditt liv men vet kanske inte hur eller vad du vill. Kanske behöver du göra avslut med det gamla men vet inte hur. Du känner dig kanske deprimerad, trött och inspirationslös. Det kan handla om livsförändringar; att vi har blivit av med jobbet, blivit sjuka, vår partner vill lämna oss, en nära anhörig har det jobbigt eller har blivit svårt sjuk. Det kan kännas som att marken försvinner under våra fötter, att den plattform vi en gång hade saknas. Alla förändringar leder till något nytt och det kan kännas skrämmande.

Att gå i samtalsterapi kan hjälpa oss att skapa en inre trygghet och frihet, och möjligheter att välja det liv vi vill leva. Tillsammans pratar vi om det som känns svårt när du är redo för det. Tillsammans jobbar vi för att du ska våga ta stegen framåt mot förändring när du är redo för det. Mod att sätta gränser för dig själv och andra. Vara tydlig med dina behov mot dig själv och andra.  Syftet med samtalsterapin är att du med tiden ska kunna bli din egen terapeut.

Vi bokar tillsammans in ett första inledande samtal, där syftet är att lära känna varandra. Det är ett förutsättningslöst samtal där du kan delge det som du upplever är ett problem, och vad du vill uppnå med samtalsterapin. Det är viktigt att du känner dig trygg, har tillit och känner förtroende att prata om det som du vill, och att du känner dig förstådd av mig som samtalsterapeut. Det är grunden för en framgångsrik samtalsterapi. Ges även på distans över videosamtal.
60 min 600 kr Boka

Boka

Om du vill göra en bokning tar du kontakt via tel: 076-805 88 00. Ring eller skicka ett sms.
Det går också bra att skicka ett pm via Facebook.
Eller skicka ett mejl: camillamattsson85@gmail.com

Hedemora Kraftsjälar erbjuder också presentkort på valfritt belopp om du vill ge bort en behandling till någon du känner. Tag kontakt på något av ovanstående sätt.

Betalning:
Swish: 123 338 13 57
Bankgiro: 5139-8675
eller kontant.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel. Alla priser är inklusive moms.

Besök gärna Hedemora Kraftsjälar på Facebook