Seanser i Hedemora

Seanser med Vägledare och Änglaväsen, Tidigare Liv, Själsfränder, och Nära och Kära. Boka en plats på mina seanser, eller boka in en egen privat seans här i Hedemora Kraftsjälars stuga tillsammans med mig.

Jag erbjuder i dagsläget fyra olika typer av seanser här hemma i Hedemora Kraftsjälars stuga i Dalarna:

  • Kanaliserad seans med vägledare och änglar.  Jag öppnar upp mig för dina guider, vägledare och änglar, vad just du än väljer att kalla dem, för att kanalisera vägledning och budskap som ges till dig.
  • Tidigare Liv seans. I ett tätt samarbete med dina och mina kontakter i universum tonar jag in på din själ och berättar om ett eller flera av dina tidigare liv.
  • Seans med Själsfränder. Jag öppnar upp mig för de själsfränder som ingår i din själsfamilj och följer dig genom inkarnationerna. Jag berättar om en eller flera av dem och vidarebefordrar om de har något som de vill förmedla till dig.
  • Seans med nära och kära.  Jag öppnar upp mig för dina nära och kära på andra sidan, beskriver någon eller några av dem och förmedlar vad de vill säga. Hälsningar lämnas dock endast vid igenkänning. 


Seanserna inleds alltid med att jag berättar vem jag är och hur jag arbetar. Jag beskriver hur samarbetet mellan oss och andevärlden kan se ut och vi samtalar gemensamt kring detta. Jag öppnar mig sedan för kontakt med andevärlden och arbetar därefter lite olika beroende på vilken typ av seans det handlar om. Vi avslutar kvällen med fika och om ni har eventuella frågor.

Priset är 330 kr/pers inkl. kaffe/te och fika. Vi är max 8 personer och du är garanterad att få någon eller något till dig under seanserna. Skulle detta mot all förmodan inte inträffa så behöver du inte betala för din plats.

Vill du boka en egen privat seans är det ett fast pris på 2200 kr på vardagar, och 2900 kr på helg för ca 2,5 timme oavsett antal deltagare, dock max 8 stycken. Priset inkluderar kaffe/te och fika, och vi har seansen här hemma hos mig i de allra flesta fall.


 

  Boka

Om du vill göra en bokning eller har övriga frågor tar du kontakt via tel: 076-805 88 00. Ring eller skicka ett sms.
Det går också bra att skicka ett pm via Facebook.
Eller skicka ett mejl: camillamattsson85@gmail.com

Betalning:
Swish: 123 338 13 57
Bankgiro: 5139-8675
eller kontant.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel. Alla priser är inklusive moms.

Besök gärna Hedemora Kraftsjälar på Facebook där alla mina seanser läggs upp som evenemang.